Effektiv behandling – er billig behandling. Psykolog Louise Granby Byriel

I min klinik i Roskilde behandler jeg unge, voksne og par ud fra evidensbaserede psykologiske metoder. Jeg har mange års erfaring med terapeutiske forløb og har igennem tiden særligt behandlet mange med forskellige typer angst, stress, depression, ADHD og livskriser.

Jeg er ekspert i terapiforment Acceptance & Commitment Therapy (ACT) og den er mit primære terapeutiske udgangspunkt. Afhængigt af din problemstilling kombinerer jeg ACT med Mindful Self-Compassion og eksistentielle temaer.

Jeg er uddannet i tilgangen Feedback Informed Treatment (FIT), hvor det er klientens oplevelse af terapiens effekt, der styrer behandlingen. Det giver en effektiv behandling. Vi har fokus på dit mål og terapien er derfor typisk ikke noget, der skal vare ved, men er noget du kan bruge i en kort periode i livet.

Mine priser er standardpriser for psykologer. Det der gør forløbet billigt er, at vi med det samme sætter fokus på målet og gør behandlingen så effektiv som muligt, så du efter en kortere periode er videre og trives i dit liv. Se priser her.

Jeg sikrer mig at du får kvalificeret hjælp ved hele tiden at videreuddanne mig, blive superviseret og holde mig ajour med den nyeste forskning inden for ACT, Compassion og adfærdspsykologi.

Ring til mig på tlf. 53 790 900 og få en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig. Eller send en mail til info@act-partner.dk

 

Jeg kan hjælpe dig med:
 • Stress
 • Lavt selvværd/høj grad af selvkritik.
 • Livskrise
 • Angst
 • Helbredsangst
 • Generaliseret angst
 • Depression
 • Søvnproblemer
 • ADHD
 • Problemer i parforholdet.
 • At være pårørende til en syg.
 • Smertehåndtering
 • Personlig udvikling