Få hjælp til

 

Et årti med at lave terapi med forskellige mennesker, har givet mig bred erfaring med at behandle mange forskellige problematikker og emner. Som klient kan det være rart at kunne læse lidt om det, som man slås med. Både for at blive klogere og for at se, hvordan jeg som psykolog forholder mig til emnet. Jeg har derfor både skrevet noget generelt om hvert emne samtidig med, at jeg giver et indblik i, hvordan vi kunne gribe det an i terapien. 

Det er umuligt at præsentere alle potentielle emner her på hjemmesiden. Kan du derfor ikke finde information om et specifikt emne/problem, så skriv til mig og hør om jeg kan hjælpe dig. Du kan også ringe og får en uforpligtende snak om din problematik på tlf. 53 790 900. Se telefontider her

 

Angst

Læs om angst, typiske reaktioner, hvorfor det kommer og hvordan jeg behandler det. 

Selvværd

Læs hvad selvværd er, effekterne ved negativ selvkritik og hvordan jeg behandler selvværd.

Z

Stress

Tekst på vej 

_

Depression

Tekst på vej

Søvn

Tekst på vej

Livskrise

Tekst på vej

Parterapi

Tekst på vej 

ADHD

Tekst på vej

Ekstra afsnit der linker til anden terapi

Jeg kombinerer ACT med anden terapi – læs mere om det her. 

Eksistentiel terapi

Det handler om…

Self-compassion

Det handler om…

Tilknytningsteori

Det handler om…