Åbningstider

Vi vil altid gerne besvare dine spørgsmål og booke tider til dig over telefonen. Her sidder vores søde sekretærer klar til at tage imod dine oplysninger. Så vil psykologerne ringe dig op inden for et døgn. 

Ring på tlf. 53 790 900 

Telefontider:

Mandag8:00-16:00
Tirsdag8:00-16:00
Onsdag8:00-16:00
Torsdag8:00-16:00
Fredag8:00-16:00

 

Du kan booke tider til terapi i Roskilde.

Vores tidligste tid er kl.8.30. Vores seneste tider ligger efter arbejde og det er vigtigt at sige, at de fleste af vores aftaletider ligger inden for normal arbejdstid.  

Er der nogle særlige omstændigheder der gør, at du ikke kan bruge tidsrummet ovenfor til få af dine samtaler, kan vi godt undtagelsesvis mødes på andre tidspunkter. Bl.a. ved online eller telefoniske samtaler. Skriv til os på info@act-partner.dk hvis det er tilfældet. 

Vi afsætter 50 minutter til individuelle terapeutiske samtaler og 75 minutter til parterapi, pårørendesamtaler og forælderrådgivning.

Priser

Psykologsamtale

Varighed 50 minutter.
Pris 1100 kr.

Parsamtale 

Varighed 75 minutter.
Pris kr.1500

Pårørende samtale

Varighed 75 minutter.
Pris kr.1500

Forældrerådgivning

Varighed 75 minutter.

Pris kr.1500

Tilskudsmuligheder

Tilskud via Sygesikring Danmark
Er du medlem af Sygesikring Danmark, kan du få tilskud. Det kræver at dit problem hører under én af de 11 henvisningsårsager, som du kan læse mere om her. Er du under 18 år, kan du få tilskud, selv om dit problem ikke hører til henvisningsårsagerne.
Tilskud via arbejdspladsen
Hvis det du fejler er opstået som følge af forhold på din arbejdsplads, f.eks. hvis du føler dig stresset, vil du i samarbejde med din arbejdsplads kunne betale ydelsen før skat. Læs på skat.dk om “skattefrie sundhedsydelser”.
Tilskud via forsikringsselskabet
Har du en sundhedsforsikring med mulighed for psykologhjælp og har dit forsikringsselskab frit psykologvalg, kan du anmode om betaling af/tilskud til behandlingen.

 

 

Er du forsikret for ”Tab af erhvervsevne”, så kan nogle forsikringsselskaber ligeledes være villige til at betale for psykologbehandling, hvis det er overvejende sandsynligt, at behandlingen vil forbedre din evne til at arbejde.

Find vej til klinikken

Adresse

Algade 26, 2.th.
4000 Roskilde

Klinikken ligger lige ud til Roskilde gågade, kun 5 minutters gang fra Roskilde station.

Der er gode parkeringsmuligheder. Både på Schmeltz Plads og i det nye parkeringshus på Sortebrødre Plads.