Få information om behandling og priser til psykolog i Roskilde

I vores psykologklinik i centrum af Roskilde behandler vi unge, voksne og par og rådgiver forældre ud fra mange års erfaring i psykologfaget og ud fra anerkendte psykologiske metoder.

Vores fokus er altid, at hjælpe mennesker til at være dem, de er og trives i det liv, de har. Hos os vil du derfor først og fremmest blive mødt med nysgerrighed og accept. Vores fornemmeste opgave er at skabe et trygt rum, hvor mennesker kan slippe paraderne og lære og udvikle sig. 

En klinik – flere psykologer
Vi er flere psykologer i ACT Partner, hvilket giver dig som klient de bedste forudsætninger for et godt forløb. Når du henvender dig, så tager vi altid stilling til, hvilken psykolog der vil være det bedste match til din problemstilling. Nogle af os har lang erfaring med børn og unge, nogle af os har arbejdet længe med terapi i forhold til angst og selvværd. Med det gode match sørger vi for, at du får mest muligt ud af dit psykologforløb. 

Vores metoder
Vi har en metodisk bredde i klinikken, der spænder fra klinikkens oprindelige metodiske fundament Acceptance & Commitment Therapy (ACT) til eksistentiel psykoterapi, psykodynamisk terapi og self-compassion. Parterapeutisk arbejder vi primært ud fra Emotionsfokuseret Parterapi (EFT), hvor tilknytningsmønstre og tilknytningsadfærd er det centrale. 

Tag kontakt 
Det er langt fra alle der kontakter os, der har et veldefineret problem eller er afklarede med, hvorvidt det er det rigtige at kontakte en psykolog. Derfor er vi altid parate til at tage en uforpligtende snak. Enten telefonisk eller over mail. Vi kan desværre ikke tage imod lægehenvisninger. Vi kan indberette til Sygeforsikring Danmark for medlemmer og vi samarbejder med forsikringsselskaber, der har frit psykologvalg. 

Ring til os på tlf. 53 790 900 eller send os en mail på info@act-partner.dk.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:
 • Stress
 • Lavt selvværd/høj grad af selvkritik.
 • Livskrise
 • Angst
 • Helbredsangst
 • Generaliseret angst
 • Depression
 • Søvnproblemer
 • ADHD
 • Problemer i parforholdet.
 • At være pårørende til en syg
 • Smertehåndtering
 • Personlig udvikling
 • Forældrerådgivning ift.
  børns psykiske udfordringer
 • Unge i mistrivsel

Priser

Psykologsamtale

Varighed 50 minutter.
Pris 1000 kr.

Parterapi

Varighed 75 minutter.
Pris kr.1400

Samtale med pårørende

Varighed 75 minutter.
Pris kr.1400

Forældrerådgivning

Varighed 75 minutter.
Pris kr.1400

Tilskudsmuligheder

Tilskud via Sygesikring Danmark
Er du medlem af Sygesikring Danmark, kan du få tilskud. Det kræver at dit problem hører under én af de 11 henvisningsårsager, som du kan læse mere om her. Er du under 18 år, kan du få tilskud, selv om dit problem ikke hører til henvisningsårsagerne.
Tilskud via arbejdspladsen
Hvis det du fejler er opstået som følge af forhold på din arbejdsplads, f.eks. hvis du føler dig stresset, vil du i samarbejde med din arbejdsplads kunne betale ydelsen før skat. Læs på skat.dk om “skattefrie sundhedsydelser”.
Tilskud via forsikringsselskabet

Har du en sundhedsforsikring med mulighed for psykologhjælp og har dit forsikringsselskab frit psykologvalg, kan du anmode om betaling af/tilskud til behandlingen.

Er du forsikret for ”Tab af erhvervsevne”, så kan nogle forsikringsselskaber ligeledes være villige til at betale for psykologbehandling, hvis det er overvejende sandsynligt, at behandlingen vil forbedre din evne til at arbejde.

 Hos os i ACT Partner har vi en grundindstilling:

“vi skal hjælpe folk med at være dem de er”

Smerten kommer:
– Når vi ikke vil have de oplevelser, vi har haft.
– Når vi ikke vil have de følelser, vi har.
– Når vi ikke vil leve det liv, vi lever.
– Når vi ikke vil have den krop, vi har.

Der er som regel rigtig gode grunde til at ønske sig væk. Vi gør det for at undslippe ubehaget (sorg, smerte, tab, vrede). Men flugten fra dig selv medfører dels fortvivlelse og giver de psykiske sygdomme vi kender i dag, mens accepten af dig selv og ansvaret for dig selv giver tyngde og ro.

Læs mere om os psykologer her.

Louise Granby Byriel

Aut. psykolog, ejer af ACT Partner