Psykologerne 

I ACT Partner Psykologklinik er vi psykologer med mange års erfaring med samtaler med mennesker og er autoriserede ved Dansk Psykolognævn. Vi kan hjælpe med en bred vifte af mentale helbredsproblematikker og arbejder også med forebyggelse af stress og fremme af trivsel på arbejdspladser. 

Vi går meget op i, at møde dig på dine præmisser. Du ikke skal passe ind i en særlig form. Formålet er, at du skal være den, du er. Og med det udgangspunkt, kan vi sammen bevæge os hen mod det, du kommer for at få hjælp til.

Vores værdigrundlag

Værdighed

Værdighed er fundamentalt for alle relationer, vi indgår i. Værdighed understreger det faktum, at du har en egen værdi og det skal du mærke hos os. Når vi behandler hinanden værdigt, anerkender vi hinanden.

Nysgerrighed

Vi vil møde dig med nysgerrighed. Både i form af aktiv lytning, undrende spørgsmål og en åbenhed for ny information. Nysgerrighed gør det muligt at tilpasse terapien til dig og dine behov.

Ansvarlighed

Når du indgår i et behandlingsforløb, vil vi som behandlere tage et ansvar for dit mentale helbred. Vi har også ansvar for, at tilrettelægge behandlingen, så du kan bruge den. Og endelig har du som klient ansvar for at bidrage aktivt til behandlingen. 

Louise Granby Byriel

Autoriseret Psykolog, Ejer af ACT Partner

Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet og er autoriseret psykolog ved Dansk Psykolognævn i 2013. Jeg har arbejdet med terapi og udredning siden 2009. Først i en psykiatrisk praksis og siden 2015 som selvstændig.

Af uddannelse har jeg bl.a. 

  • En 2-årig uddannelse i Acceptance & Commitment Therapy
  • En 2-årig erhvervspsykologisk uddannelse. 
  • En uddannelse til mindfulnessinstruktør. 

Derudover har jeg forskellige kurser i Emotionsfokuseret Parterapi, Eksistentiel Psykologi, Self-compassion (MSC) og Feedback Informed Treatment. 

I 2009 traf jeg valget om, at ACT skulle være mit primære terapeutiske ståsted. Jeg erfarede, at klienterne kunne være dem selv, når jeg brugte ACT i terapien. Med ACT følger man ikke en snæver protokol, men møder klienten i øjenhøjde og arbejder ud fra det sted, hvor klienten er udfordret. 

For at dygtiggøre mig i ACT har jeg deltaget i 3 internationale og 2 nordiske ACT konferencer, jeg har været i bestyrelsen for det danske ACT selskab og jeg har flere tusind timers erfaring med metoden til mange forskellige problematikker. 

Abigael Cora Smith

Autoriseret Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2013 og blev autoriseret ved Dansk Psykolognævn i 2017. 

Jeg har kurser i kognitiv adfærdsterapi (KAT), metakognitiv terapi og Compassion-fokuseret terapi (CFT), og er ved at færdiggøre en specialisering i pædagogisk psykologi. Videreuddannelse er vigtigt for mig, og jeg deltager løbende i relevante kurser og konferencer.

Mit terapeutiske udgangspunkt er startet i den kognitive adfærdsterapi. Den senere tid har jeg suppleret det med nyere kognitive metoder og benytter mig aktuelt af både Acceptance & Commitment Therapy (ACT) samt Compassion Focused Therapy (CFT). 

Det er vigtigt for mig, at hjælpe mennesker med at leve med dem de er og trives bedst muligt i de omstændigheder de er i. Jeg går meget op i, at møde dig med en nysgerrighed, ordenlighed og høj faglig kompetence. 

Endelig interesserer jeg mig for arbejdsmiljø og vilkår på arbejdspladsen. Det er så afgørende at vi trives på arbejdet i forhold til, at vi bruger så meget tid i dag på at arbejde. Det er derfor vigtigt at sætte ind både forebyggende og i tide, når vi oplever mistrivsel på arbejdspladsen.