Psykologerne 

I ACT Partner Psykologklinik er vi psykologerne Louise Granby Byriel og Christine Rasmussen. Vi har begge mange års erfaring med samtaler med mennesker og er begge autoriserede ved Dansk Psykolognævn. 

Vi går meget op i, at møde dig på dine præmisser. Du ikke skal passe ind i en særlig form. Formålet er, at du skal være den, du er. Og med det udgangspunkt, kan vi sammen bevæge os hen mod det, du kommer for at få hjælp til.

Vores værdigrundlag

Værdighed

Værdighed er fundamentalt for alle relationer, vi indgår i. Værdighed understreger det faktum, at du har en egen værdi og det skal du mærke hos os. Når vi behandler hinanden værdigt, anerkender vi hinanden.

Nysgerrighed

Vi vil møde dig med nysgerrighed. Både i form af aktiv lytning, undrende spørgsmål og en åbenhed for ny information. Nysgerrighed gør det muligt at tilpasse terapien til dig og dine behov.

Ansvarlighed

Når du indgår i et behandlingsforløb, vil vi som behandlere tage et ansvar for dit mentale helbred. Vi har også ansvar for, at tilrettelægge behandlingen, så du kan bruge den. Og endelig har du som klient ansvar for at bidrage aktivt til behandlingen. 

Louise Granby Byriel

Aut. Psykolog, Ejer af ACT Partner

Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet og er autoriseret psykolog ved Dansk Psykolognævn i 2013. Jeg har arbejdet med terapi og udredning siden 2009. Først i en psykiatrisk praksis og siden 2015 som selvstændig.

Af uddannelse har jeg bl.a. 

  • En 2-årig uddannelse i Acceptance & Commitment Therapy
  • En 2-årig erhvervspsykologisk uddannelse. 
  • En uddannelse til mindfulnessinstruktør. 

Derudover har jeg forskellige kurser i Emotionsfokuseret Parterapi, Eksistentiel Psykologi, Self-compassion (MSC) og Feedback Informed Treatment. 

I 2009 traf jeg valget om, at ACT skulle være mit primære terapeutiske ståsted. Jeg erfarede, at klienterne kunne være dem selv, når jeg brugte ACT i terapien. Med ACT følger man ikke en snæver protokol, men møder klienten i øjenhøjde og arbejder ud fra det sted, hvor klienten er udfordret. 

For at dygtiggøre mig i ACT har jeg deltaget i 3 internationale og 2 nordiske ACT konferencer, jeg har været i bestyrelsen for det danske ACT selskab og jeg har flere tusind timers erfaring med metoden til mange forskellige problematikker. 

Christine Rasmussen

Autoriseret Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2000 og autoriseret ved Dansk Psykolognævn i 2005.

Jeg har 20 års erfaring med samtaler med børn, unge, forældre og familier fra alle samfundslag og har derfor erfaring med et bredt spektrum af problematikker. Jeg mødt familier med psykisk syge forældre, familier med misbrug, familier med traumatiserede forældre og familier der af forskellige årsager oplevede eksistentielle kriser.

Min terapeutiske tilgang er primært psykodynamisk og eksistentielt orienteret kombineret med elementer af narrativ metode. Derudover er jeg i proces med at uddanne mig i ACT.

Grundet mine mange års arbejde med børn og familier, vil jeg både se dig, for den du er i dag samtidig med, at jeg vil være nysgerrig efter, hvilke dynamikker og relationer, der har formet dig. Den måde du i dag håndtere livet og forstår dig selv hænger uløseligt sammen med mennesker der har haft en betydning for dig på din vej.